pondělí 23. června 2014

MČR v Ádru

Vážení diváci, vítejte u přímého přenosu z letošního MČR na middlu, komentuje ho pro Vás Míra Bosák.

A již nám hráči vstupují do karantény, žádné hymny jsme se letos opět nedočkali. Už by s tím pořadatelé měli konečně něco udělat.

Rozhodčí ještě kontroluje, jestli mají hráči zastrčené dresy v kraťasech a už můžeme jít na slavnostní výkop.

Píp! Je 12:56 a zápas právě začal.


V prvních minutách jinak určitě velmi napínavého zápasu se nic moc neděje, oba týmy se navzájem oťukávají.

Ve čtvrté minutě se snaží z pravé strany prokličkovat do pokutového území s číslem 113 Lukáš Hovorka, soupeři mu ale hází klacky a kameny pod nohy, což jeho akci velmi zbrzdilo.

Když to nevyšlo zprava, zkouší to nyní oběhnout zleva a daří se mu!

Nastává delší nudná část, kdy se obě strany přetahují u půlicí čáry o míč, nad hlavami jim proletí jakýsi Šedivý tryskáč a mizí v dáli.

Ve dvanácté minutě náš hráč ztrácí merunu v rohu hřiště, kde je vzrostlejší tráva.

Patnáctá minuta a je tu první faul - sice to vypadá na simulaci, ale LuHo padá k zemi a rozhodčí to píská. Do cesty se mu staví zelená zeď, ale chytrou rozehrávkou do strany nachází ulici a dostává tak míč až téměř k bráně! Od tama už je snadné zakončit.

Náš player evidentně podcenil přípravu protože už v jednadvacáté minutě mu dochází síly a on pochoduje po hřišti pěšky! Trenér by měl zvážit jeho střídání.

Vypadá to, že je opravdu velmi vysílený, běží s míčem skoro zpět na vlastní bránu, ale včas si to uvědomuje a stáčí se správným směrem.

A do zápasu vstupují i diváci! Z pravé strany hřiště, ze sektoru ochránců přírody, proniká nad pažit hustý dým, LuHo se mu zkušeně vyhýbá, ovšem vzápětí zapomíná míč za sebou a slovo si tak bere soupeř. A pořádně našemu hráči motá hlavu, ten neví kde mu hlava stojí, ale hlavně, který protihráč za sebou ukrývá míč.

25. minuta - LuHo obírá soupeře o míč a upaluje s ním na bránu, cestou nevybíravě sráží diváka, který vběhl na hřiště a míří pod oblouk. Tady ovšem vysílením padá a do konce poločasu už se na nic nezmůže.
Elektronická tužka prvního poločasu

Přestávka - v přestávce probíhá regenerace - masáže, iontové nápoje, chladivé koupele.

Vracíme se zpět do našeho přímého přenosu, před námi je druhá část tohoto zápasu, trenér udělal menší změny v sestavě, ale hlavně přesunul LuHa z útoku do zálohy a KnapLe posadil nekompromisně na lavičku.

Kdo ví co se dělo v kabině o přestávce, ale náš hráč se plouží na své místo a nevypadá vůbec dobře.
Rozbor první části druhé poloviny zápasu

Po výkopu mu trvá než se rozběhne, motá se po hřišti, jak kdyby měl kocovinu a nyní sám od sebe padá! Tak tohle by na penaltu neuhrál ani Limberský! Při pádu si odřel koleno, takže bude ošetřování - to se musí projevit v nastaveném čase, aspoň 3 minutky!

Od čtvrté do 11. minuty se nic zvláštního nestalo, pak se ovšem LuHo zmátořil a jeho rychlost pohybu stoupá, vydává se z levé strany k soupeřově brance, jenže z pravé strany to bylo rychlejší, takže přihrává do ofsajdu.
Během mezi 11. a 12. kontrolou
V patnácté minutě mění kopačky a zkouší další průnik do pokutového území a daří se mu to, jenže pak se ztratil ve vlastních kličkách a může začít od znovu.

V dalších minutách se mu dlouho nedaří získat ztracený míč, ale ve dvacáté nastává zlom, nabízí se mu švédský spoluhráč Matt Ogden a spolu se pomocí krátkých přihrávek dostávají až k rozsochatému brankáři.

Spolupráce jim evidentně svědčí, byť to vypadá, že LuHo tahá za kratší konec a nestíhá a Ogden na něj s přihrávkou musí leckde čekat.

Pak už zbývá jen pár krátkých chvil do konce druhého poločasu - rozhodčí nakonec nastavil necelých 10 minut nad rámec 40, přesto se skóre už nezměnilo.
Druhá půlka druhé půlky
Konec zápasu. Díky za pozornost a přeji Vám příjemné zážitky z dalších zápasů.

A exkluzivně Vám přinášíme i pozápasový rozhovor:
Jantar: Kde se stala v prvním poločase chyba, že Vás musel trenér přesunout do zálohy?
LuHo: Nevím...
Jantar: Co šlo udělat lépe v druhém poločase, aby se podařilo konečně skórovat a udělat pořádný výsledek?
LuHo: Nevím, asi jsem se málo namotivoval o přestávce, po neúspěchu v prvním poločase mne to dost srazilo dolů, ale doufám, že ještě dostanu od trenéra šanci.
Jantar: Jak si věříte v podzimním klání?
LuHo: Tak určitě věřím, budu jezdit po zadku, dám do toho srdíčko a ono to tam spadne!


Momentka z probíhajícího MS v Brazílii :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat